Menu

Goat + support

Stockholm

Berns
lördag, 29 november 2014 kl:19:00

Kombinera psykadeliska hallucinationer med ett redan uppfuckat sinnestillstånd, addera en kuliss av voodoo-magi och Goat kommer att frammanas ur röken från pipan. Goat är mörkrets hjärta i ljuset av ett 2012 törstandes för något att dansa till. Och det är precis lika bra som dina vänner säger att det är.

Maniskt monoton rytmer pumpar som en puls bakom sliriga flöjter, astralplans-gitarrer och en vägg av saxofoniskt kakafoni. Remixa ESG med Neu! och Gabo Brown och ut mynnar Goats version av hur ett dansgolv ska fyllas. Singeln ”Goatman” har gått ett flertal vändor i bloggosfären och retweetats, repostats och skapat nya superlativ att leka med. I oktober så tänder vi bål, värmer oss i skenet och dansar till det knarkiga ruset som är ”World Music”, Goats debutalbum.

Goat på scen är som ett karnevalskt dödrus som gjuter ny grund för eufori att verka från. Blod, magi och dans i excess och nätter vi kommer minnas med mer än bara ett leende.


Åldersgräns 20 år

Kom ihåg att hämta ut din biljett!
Make sure to pick up your ticket!

Biljettförsäljningen slutar 19.00 samma dag som eventet. Se till att hämta ut din biljett!

Mer information, besök: www.berns.se
eller www.luger.se



Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Datum / Tid

lördag, 29 november 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Berns

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad