Menu

PRIDE@Boulevard KVÄLLSPASS Fredag 25 juli

Stockholm

Boulevardteatern
fredag, 25 juli 2014 kl:18:30

I sommar återkommer den queerfeministiska scenkonstfestivalen PRIDE@Boulevard på Boulevardteatern i Stockholm, under konstnärlig ledning av Angelica Herger, Helene Ericsson och Adam Gardelin.

Festivalen är ett ideellt initiativ fristående från Stockholm Pride som erbjuder en bred repertoar av queertematiska föreställningar med allt från musikal och burlesk till teater och spoken word.

Syftet med festivalen är att ge ökad plats åt ung, nyproducerad scenkonst. Vi erbjuder något för alla och vill nå en publik bestående av både redan invigda och rena noviser inom queerkultur!

Spelschemat finns på www.prideboulevard.se.

I samarbete med Studiefrämjandet, med stöd från Stockholms stad.

Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Datum / Tid

fredag, 25 juli 2014 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Boulevardteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

130

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad