Menu

MIM - En stand up

Stockholm

Boulevardteatern
lördag, 7 mars 2015 kl:19:00

Av och med Lasse Nilsen

Alltid roligt, alltid intelligent och alltid levererat med full kroppskontroll presenterar Lasse komik som du aldrig sett förut.

”Den FANTASTISKT underhållande humor-och-mim-showen med Lasse Nilsen på Boulevardteatern: MIM-En stand up. Allvarligt talat. Skit i yogan, möhippan eller parmiddagen. Ta med en kompis till Lasse Nilsens nästa show. Det är non-stop skratt i en timme, kombinerat med upplevelsen att se någon som är otroligt skicklig på fysisk gestaltning.”

Karin Jihde

Rekommenderar verkligen hans show! Särskilt om man som jag har en dragning till gatuteater, små mysiga teatrar och människor som väljer udda karriärer. Han gör inte bara sina bästa nummer, utan man får också höra hans historia om fem år på mim-skola i Paris. Mim låter ju ungefär lika roligt som att sitta på sin egen pung, men det här är betydligt roligare. Och intressant, som sagt. Missa inte den föreställningen!

Magnus Betnér

Lasse Nilsen är en av Sveriges bästa komiker med över tolv års erfarenhet från klubbscenen både i Sverige och utomlands.Han den enda komikern i världen med fem års utbildning på legendariska Lecole de mime dEtienne Decroux i Paris. Något som gett honom en helt egen stil.

Mim, fast inte. Standup fast inte. Teater, fast inte. Allt på samma gång, fast bättre.

Spellängd: 60 min utan paus

Boulevardteatern startade 1984 på Götgatan 73 på Södermalm i Stockholm av Tidningsteatern. Lokalen är en ombyggd biograf - Söderbio. Teatern invigdes den 10 januari 1985 med en nyskriven pjäs av Michael Segerström Teaterterroristerna, som handlade om en liten teatergrupp i svårigheter som börjar tvivla på sitt eget existensberättigande, man har sedan starten gjort ett tjugotal uppsättningar, bland andra Revisorn, Onkel Vanja och Den Girige. På hösten 2002 spelades Clownen luktar bensin.

Datum / Tid

lördag, 7 mars 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Boulevardteatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

130kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad