Menu

UNEARTH + Support

Stockholm

Bryggarsalen
fredag, 19 september 2014 kl:19:00

SickSound presenterar stolt Stockholmsspelningen UNEARTH + Support


Unearth banade vägen för stor del av den metalcore-scen som idag existerar. Med deras mix av klassisk metal och kompromisslös hardcore har bandet levererar klassiska skivsläpp som "Endless", "The Oncoming Storm" och nu deras senaste alster "Darkness In The Light".


Sveriges egna tungviktsmästare Arreat Summit är i sommar aktuella med nya släppet "Feast Of The Wicked" via World vs Cometh


Vi får även se tvärtunga stockholmsbandet Pray For Locust som nyligen har släppt ny kritikerrosad skiva. Umeå representeras denna kväll av det fantastiska hardcorebandet Lera och från Oskarshamn har vi bjudit in Achilles som även de har nytt släpp på gång.


Fullständiga rättigheter, 18 år.


En kväll du sent ska glömma!


Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Datum / Tid

fredag, 19 september 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Bryggarsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad