Menu

Narnia - Alien - Misth : Swedish Melodic Explosion

Stockholm

Bryggarsalen
fredag, 31 oktober 2014 kl:18:00

KONSERTEN INSTÄLLD PGA SJUKDOM.


Köpta biljetter återbetalas. Vi återkommer med nytt datum framöver.


------------------------------------------------
SWEDISH MELODIC EXPLOSION


Helkväll i den melodiska hårdrockens tecken med några av genrens största namn.


Alien toppade på 80-talet hitlistorna med "Only one woman" och Narnia har med album som t.ex. Long Live the King och Enter The Gate etablerat sig som ett av genrens absolut bästa band. Med sig har dom Misth som med förra årets release Rise of The New Day fick lysande recensioner i både svensk och internationell musikpress.


Fredagen den 31 oktober intar dessa band Bryggarsalens scen och det kommer bli en fantastisk kväll med musik som spänner från smäktande ballader till metal.


Missa inte möjligheten att kombinera musikupplevelsen med en god 2-rätters konsertmeny komponerad och tillagad av vår stjärnkock Martin Orchidén som bl.a. jobbat på den legendariska restaurangen Akvavit på Manhattan.


18 år, 13 i målsmans sällskap.


Dörrar 19.00, konsert från 20.00


www.bryggarsalen.se


Ödet skulle visa sig vara Studiefrämjandet i Stockholm som år 2009 beslutade om ett övertagande av Brygghuset. Huset byggdes under 1 år om för den nya verksamheten inom folkbildning, samtidigt som Bryggarsalens historiska värden räddades till eftervärlden genom restaurering under inflytande av en varsam konservator.

Hösten 2010 hittade de första arrangörerna av konferenser, event och konserter till Bryggarsalen och tillströmningen har fortsatt öka varje år allteftersom ryktet om vår existens spridit sig. Det är med stolthet vi ser att kunder, arrangörer och deltagare gärna återkommer när de en gång varit hos oss

Datum / Tid

fredag, 31 oktober 2014 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Bryggarsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad