Menu

Lord of the Dance

Stockholm

Cirkus
måndag, 9 mars 2015 kl:19:30

Det är 20 år sedan Michael Flatley var först med att presentera irländsk dans på internationella scener. Produktionen Lord of the Dance Dangerous Games tar nu ett djärvt steg framåt från den ursprungliga produktionen. Ett intensivt skådespel som med hjälp av 20 års erfarenhet visar utvecklandet av den irländska dansformen och artisteriet.

Michael Flatley har skapat nya fantastiska danser och genom toppmodern visuell teknik, scenisk belysning, nytt ljud och fantastiska kostymer till föreställningen (Michael Flatley deltar i föreställningen via videosekvenser och videoklipp, ej som livedansare).

Vokala talanger som popstjärnan Nadine Coyle spelar Erin Gudinnan, och framför låtar av kompositören Ger Fahy.

Föreställningen öppnas med en videosekvens där Michael Flatley låter publiken följa med på resan från där han en gång började till idag. Hur han utvecklat sin talang och låter den föras vidare till en ny briljant Lord – tillsammans med en ny ensemble. Kan Lorden fortfarande vinna kampen?

Denna nya dramatiska version av den ursprungliga Lord of the Dance når sin kulmen med en spännande duell mellan den nya Lorden och hans ärkefiende Don Dorcha. Showen avslutas som alltid med det världsberömda extranumret som får publiken i extas.
Gott och ont på 2000 talet får en helt ny innebörd.

Som extra behållning visas på den stora högteknologiska bildskärmen Michael Flatley i ett nyskapat mästerverk.

Arrangör: Julius Production
Längd: ca 2 tim inkl paus.

Rullstolsplatser bokas via Cirkus Biljettkassa 08-660 10 20, Ticnet callcenter 077-170 70 70 eller via Ticnetombud. En fri ledsagare ingår i rullstolsplats.

Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

måndag, 9 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

540kr - 1140kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad