Menu

Lisa Ekdahl

Stockholm

Cirkus
söndag, 31 maj 2015 kl:19:30

Hon har inte skämt bort sin svenska publik de senaste åren, legendariska Lisa Ekdahl, men nu är det bestämt att hon och hennes fyrmannaband landar på hemmaplan och gör sju efterlängtade spelningar i Sverige under våren. På Cirkus 31/5!

Lisa är nu aktuell med nya Kuba-doftande albumet Look to your own heart som släpptes i slutet av oktober och fått strålande recensioner med en 4 i betyg av bland andra Svenska Dagbladet, Uppsala Nya Tidning, Gaffa och Östgöta Correspondenten.

Annars är det i de mer södra delarna av Europa som Lisa Ekdahl verkar mest numera. I Frankrike, till exempel, står hon på landets största och mest legendariska teatrar och konserthus. I Portugal, Belgien, Schweiz, Istanbul och Amsterdam turnérar hon också flitigt. Sverige har fått stå tillbaka, tills nu.

Som uppvärmning inför de sex Sverige-spelningarna åker hon och bandet i mars till Kina där hon spelar i Hong Kong, Peking och Shanghai.

Bandet består av: Mathias Blomdahl (gitarrer, kör, slagverk, keyboard), Tomas Hallonsten (keyboard, trumpet), Josef Zackrisson (bas, kör) och Per Texas Johansson (saxofon & klarinett).

I slutet av oktober 2014 släpptes albumet ”Look to your own heart” inspirerat av Kuba, producerat av Mathias Blomdahl och Tobias Fröberg.

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år (oavsett målsmans godkännande)

Längd: ca 1 tim 40 min
Inget förband!

Vid köp av menybiljett ingår denna meny:
Kalvmedaljong med säsongens primörer, serveras med gräddig rödvinsås smaksatt med timjan samt potatis- & rotfruktsterrin.



Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se


Lisa Ekdahl
2024-08-03 19:00:00
Göteborg, Villa Belparc



Lisa Ekdahl
2024-08-28 19:30:00
Stockholm, Mosebacketerrassen

Datum / Tid

söndag, 31 maj 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad