Menu

Jimmy Carr - Funny Business

Stockholm

Cirkus
tisdag, 8 mars 2016 kl:19:30

JIMMY CARR KOMMER TILLBAKA TILL SVERIGE MED SIN NYA SHOW - FUNNY BUSINESS

Engelske ståupparen Jimmy Carr har kultstatus på hemmaplan och i USA, en stor fanskara över hela världen och 5,6 miljoner följare på Twitter. Han har kallts den hårdast jobbande mannen inom komedi då han ständigt är på ståupp-turnéer och bara tar några veckors ledighet mellan dem. Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra.

Jimmy Carr kränker utan betänklighet alla tänkbara grupp i samhället, inget ämne är förbjudet – han driver med handikappade, religion, sjuksköterskor men även med sig själv – och han njuter av att häckla sin publik. ”Jag förolämpar jämlikt – jag lider av skämt-Tourettes” förklarar han själv. Och publiken älskar det. Carr vet verkligen hur man underhåller en publik och hans scennärvaro är lika påtaglig som hans skratt.

Uppträder i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala
Trots en femton år lång karriär inom ståupp, TV och radio besökte Jimmy Carr Sverige för första gången i våras med sin förra show som spelades för utsålda hus i Stockholm och Göteborg. Han måste ha gillat oss för i början av nästa år är han redan tillbaka i Sverige, nu med sin helt nya show ”Funny Business”.

Kuriosa om Carr
Som gäst i TV-programmet Top Gear satte Carr ett nytt varvrekord i kategorin ”Kändis i en prisvärd bil”. Top Gears testförare Stig beskrev honom som ” den värsta förare vi någonsin haft i programmet”.

I februari 2007 blev Jimmy Carr den förste store komiker som gjort ett gästframträdande i den virtuella världen Second Life. Showen ägde rum på Adam Street Bar and Member’s Club i centrala London.

Arrangör: ShowNight
Längd: ca 2 tim inkl paus




Cirkus är en konsert- och evenemangsscen på Djurgården i Stockholm. Den invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkussällskap. Idag har Cirkus plats för 1 650 sittande gäster och förutom teater, konserter och shower anordnas kongresser och mässor. Cirkus blev byggnadsminne 1983

http://www.cirkus.se

Datum / Tid

tisdag, 8 mars 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

405kr - 460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad