Menu

Robin Jonsson

Stockholm

Dansens Hus - Lilla Scen
lördag, 26 april 2014 kl:15:00

Robin Jonsson:
The Hallows 2:
Zombiesmittan sprider sig på Dansens Hus!
Iscensatt populärkultur. Hur ser virtuella eller overkliga kroppar ut på scen? I sina tidigare verk har Robin Jonsson inspirerats av tvspel. Nu är du på scenen tillsammans med zombies. Akta dig, de bär på infektion och smitta!
Zombien är drygt 100 år gammal. Den förändras med tiden och människors uppfattning om den gör det också. I takt med att samhället förändrats har Zombiens roll varit att bära och reflektera människors rädslor. Den rör sig på måfå, den finns överallt men du vet aldrig riktigt var. Det du inte heller vet är hur du blir smittad. Här och nu bär den vår tids kanske största rädsla, den för infektion och smitta.
MISSA INTE ZOMBIEWORKSHOP 22 APRIL!
Som en extra bonus – preppa ordentligt några dagar tidigare. Kom på en gratis workshop med dansarna 22 april klockan 19.00. Välkommen att föranmäla dig hos publik@dansenshus.se.


Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för dans. Vi presenterar samtida dans från hela världen och Sverige. På våra två scener kan du nästan varje vecka se en ny dansföreställning.

Dansens Hus invigdes 1991 och verkar aktivt för att stärka den samtida dansens roll i Sverige. Förutom att visa dansföreställningar och liknande scenkonst arrangerar vi seminarier, föreläsningar, workshops, barnaktiviteter och utställningar.

Våra två scener ligger i Folkets Hus vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Från Centralstationen är det ca tio minuters promenad.

Datum / Tid

lördag, 26 april 2014 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus - Lilla Scen

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

135kr - 255

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad