Menu

Stop. Play. Rewind.

Stockholm

Dansens Hus
lördag, 29 november 2014 kl:19:00

Fredrik Benke Rydman är tillbaka med en ny dansföreställning på Dansens Hus efter den stora succen med Svansjön”. I “Stop. Play. Rewind. – The Monopoly Game” skapar en av landets mest hyllade koreografer en visuellt effektiv show med en blandning av streetdance och modern dans och med specialskriven musik av bland annat Johan Liljedahl, Andreas Kleerup, Petra Marklund, Mando Diao, och Kristin Amparo. Föreställningen handlar om vänskap, bekräftelse och om vad vi människor är beredda att göra för att nå toppen.

Benke använder smarta lösningar för att förstärka dansarnas uttryck på scen. De 9 dansarna spelar ett spel där de bygger upp allt från en tom och naken scen tills det exploderar i ett visuellt crescendo med dekor, ljus och projektioner.

En efter en åker dansarna ut och tvingas då passa upp på dem som blir kvar. Allt förändras när publiken ger sig in i spelet och röstar fram en vinnare av “The Monopoly Game”.

Blandningen av stilar har blivit något av Fredrik Benke Rydmans signum och koreografin innehåller både modern dans och streetdance.

Läs mer om föreställningen, och om våra andra produktioner, på www.blixten.se
Där kan du även anmäla dig till vårt nyhetsbrev och ta del av förhandsinfo och erbjudanden!

Titta gärna under Övrig Info för mer information inför din biljettbokning.

Datum / Tid

lördag, 29 november 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Dansens Hus

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

405kr - 485

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad