Menu

2/10 MIDGE URE SOLO/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
torsdag, 2 oktober 2014 kl:19:00

Presenteras av Kulturbolaget


Midge Ure har skiftat form på den brittiska musikscenen i över 35 år. Från förebild i pojkbandet Silk, som elektronisk pionjär med Visage, rockbandsgitarrist i Thin Lizzy, hitlistetta med Ultravox & med sin solokarriär, till välgörare med Band Aid och låten Do they know it's christmas?


Ure håller sig till mantrat att en bra låt kan skalas ned till grunden och fortfarande hålla för en nära inspektion.Midge Ures konserter kommer återspegla hans karriär, där han inkluderar solosånger som If I Was, och Ultravox låtar från Vienna och enda fram till låtar från den nya skivan â?Brillianâ? som släpptes 2012.


I oktober har du chans att se denna legend!


OBS 18 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 2 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad