Menu

18/12 DYING FETUS/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
torsdag, 18 december 2014 kl:19:00

Årets hårdaste kväll? Här har ni den! Debaser presenterar Dying Fetus, Goatwhore, Malevolence och Fallujah på Medis den 18 december!


Dying Fetus
Självtillit och musikalisk integritet är två principer som DYING FETUS alltid har levt med. Bandet som bildades år 1991, då dödsmetallen exploderade och var på topp, har växt och mognat till en av de främsta extrema dödsmetal/grindcore akter från den massiva globala metal undergrounden. DYING FETUS kännetecknas över världen som ett bra exempel på perfekt låtskriveri, kombinera det med innovativ mix av teknisk virtuositet och catchy låtstruktur för att skapa den ultimata blandningen av dödsmetall, hardcore och grind!


Goatwhore
Det har gått 16 år sedan Goatwhores hårda stil växte upp från träsklandet i New Orleans, Louisiana. Deras slingrande arv följer en dramatisk, ibland traumatisk, sekvens av personliga förändringar, dödliga skador, övernaturliga aktiviteter, naturkatastrofer och en kollektion av stora och små missöden. Som man brukar säga, det som inte dödarâ?¦ oavsett om man drivs av en stark vilja till sin konst, ren galenskap, den gudomliga kraften från Satan eller kanske också en kombination av alla tre. Goatwhore har alltid setts som ett av de hårdast arbetande etablerade banden som konstant går hårt mot liveband från 2000-talet och är en sann förebild inom genren.


Fallujah
Fallujah inleddes 2007 som ett politiskt laddat femmannaband från San Fransiscos Bay Area. Bandet har utvecklats till en expansiv, komplex och stil-definierad kraft för atmosfärisk dödsmetall. Bandet började turnera år 2009 och släppte debutalbumet The Harvest Wombs år 2011. Efter drastiska stilistiska följder, otaliga turnéer, hundratals shower är Fallujah en modern kraft för musikalisk, mental och kreativ frigörelse.


Malevolence
Malevolence är en av Storbritanniens snabbast växande crossoverband som släppte debutalbumet genom Siege Of Amida år 2014. Bandet har ett rykte om att ha explosivt tunga liveshower och har en av de mest förödande pit action som denna sida av helvetet har sett och resulterade i shower med band som Hatebreed, While She Sleeps, Vision Of Disorder och The Acacia Strain.


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 18 december 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad