Menu

20/9 THE ROYAL CONCEPT/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
lördag, 20 september 2014 kl:19:00

Med sisådär 80 gig i bagaget det senaste året, turnéer och spelningar i USA, Japan, Spanien, England och Kanada har nu The Royal Concept vänt hem till Sverige igen! Den 20 september gör de ett sista stopp i Stockholm på Debaser Medis innan de flyger tillbaka till USA. Det här blir alltså sista chansen att se dem på ett tag, så ta den! Biljetter ute nu!


The Royal Concepts musik har lockat till sig stor uppmärksamhet. Efter hyllningar av bl.a Rolling Stone Magazine, MTV, Filter, Perez Hilton, Sean Parker, The Strokes, Will Smith och ett frekvent turnerande har The Royal Concept gång på gång bevisat att de har en egen värld.


Deras musik har bland annat gått att höra i "Greys Anatomy", "Monday Mornings", "Grimm", "Arrows", "FIFA 13", "The Sims" och Tim Burtons film "Frankenweenie".


The Royal Concept är ett passionerat, nyfiket liveband på ständig jakt efter eufori och spontanitet. Blandningen av analoga syntar och distade elgitarrer har aldrig varit sexigare.


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 20 september 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad