Menu

10/10 SISTA SEKUNDEN/MEDIS

Stockholm

Debaser Medis
lördag, 10 oktober 2015 kl:19:00

A P P E L G R E N + F R I E D N E R och Fritz's Corner presenterar:


Sista Sekunden gör det igen! De omtalade "sistanfesterna" som ägt rum i Malmö tidigare år tas nu även till Göteborg och Stockholm. Konceptet är enkelt: samla några av Sveriges bästa punkband under samma tak och bjud in massa folk. Genom att dela på utrustningen blir det snabba övergångar vilket krävs inom punk för att hålla intensiteten på max hela kvällen.


Sista Sekunden startade 2005 och firar därmed 10 år som band i år. Under detta decennium har de turnerat USA, Japan, Europa och Sverige flera gånger, släppt tre skivor och några singlar. Nu är de gamla och feta men älskar fortfarande snabb punk â?? det handlar ju trots allt om att åldras med stil. Och att göra det tillsammans med fantastiska band och en ylande publik. Oktober är inte långt bort nu!


OBS! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 10 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Medis

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad