Menu

21/10 WILD CHILD/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
tisdag, 21 oktober 2014 kl:19:00

Austins folkhjältar Wild Child turnerar världen och dimper ner i Sverige. Bandet kommer till Stockholm i höst med sikte på att värma våra hjärtan. Den 21 oktober ställer de sig på Debaser Strands scen för en konsert vi utan tvekan kommer att minnas. Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 30 maj kl 9.00.


Wild Child är rootsig indie med en själfull attraktion som lindar in våra själar på ett skönt sätt. Med akustiska gitarrer, en spruken banjo och harmonierande sångmelodier har bandet fällt en enig kritikerkår och en lika enig fanskara på knä. Deras två album, â?Pillow Talkâ? och det Ben Kweller-producerade â?The Runaroundâ?, är stoder som vi kan luta oss mot i alla stunder.


En sökning på Youtube och man kan gotta sig i en drös av klipp som visar på hur magiska deras liveframträdande kan vara. Allsång, solosång, intimitet och grandiosa gester gör Wild Child till ett måste om man vill uppleva något extraordinärt.


Wild Child kommer till den svenska huvudstaden den 21 oktober och förgyller kvällen för ett förmodat packat Debaser Strand.


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 21 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad