Menu

5/9 THE BEARDS/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 5 september 2015 kl:19:00

Lördag 5 september
Debaser Strand
Åldersgräns: 20 år (18 år med förköpt biljett)


Det har varit 10 galna år för Australiens främsta skäggförespråkare. För att fira sitt decennium som band inom den snäva genren â?comedy folk rockâ? (med tema: skägg) beger sig nu den orakade kvartetten ut på Europaturné där man startar i Sverige lördag den 5 september â?? som även råkar vara â?World Beard Dayâ?!


Bandet bildades 2005 med syftet att starta en skäggrevolution runt om i världen. Sedan dess har man släppt fyra album â?? om skägg. Australiensarna har även turnerat i hela världen med utsålda shower i München, Köpenhamn, Amsterdam, Toronto och runt om i Storbritannien och Australien bland annat. De har även agerat support åt storheter som KISS och Mötley Crüe â?? ett kvitto på att bandet har mer än bara en skruvad och hårig humor.
Med över fem miljoner views på deras YouTube-kanal och ett kultliknande följe har The Beards varit frontfigurer i kampen att stärka skäggets roll i samhället. Att skägg nu är hetare än någonsin är inte en slump, det är The Beards som har varit i farten. Eller som basisten Nathaniel Beard säger: â??Beards have seen an overwhelming global resurgence over the last ten years. I think it's fair to say that we've played an instrumental role in that â?? both literally and figuratively.â?


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 5 september 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad