Menu

For Peace and Joy

Stockholm

Eric Ericsonhallen
tisdag, 16 september 2014 kl:18:00

Välgörenhetsstiftelsen Carpe Vitam anordnar en konsert där alla intäkter oavkortat går till flyktingbarn från Mellanöstern och Afrika;


For Peace And Joy


En välgörenhetskonsert.


En kväll, fylld av glädje och musik!


Tillsammans med Gustaf Sjökvists Kammarkör och jazzkvartett bjuds en kväll av varma toner. Jazzkvartetten består av Magnus Lindgren, tenorsax, Mattias Algothsson, piano, Hans Backenroth, kontrabas, Robert Mehmet Ikiz, slagverk.


Gustav Sjökvists Kammarkör är en fristående kör baserad i Stockholm med ca 35 medlemmar med en stor och bred repertoar, från de stora klassiska verken som Bachs H-mollsmässa, Mozarts Requiem, Brahms Ein deutsches Requiem, Verdis Requiem till samarbeten med Barbara Hendricks, The Real Group och Malena Ernman.


Under 2014 firar kören sitt 20-års jubileum, och denna kväll är vännerna från den libanesiska kören Al Fayha på besök.


Kören Al Fayha är en libanesisk kör grundad 2003 och är sedan dess start dirigerad av Maestro Barkev Taslakian. Kören består i sin helhet av närmare 40 kvinnliga och manliga deltagare från områden i och kring Tripoli, områden som bidrar till att kören väl representerar hela den libanesiska befolkningen genom sin spridning av socioekonomisk, social, politisk och religiösa tillhörighet. Kören framför sina stycken på många språk, något som för dem är viktigt, då de själva beskriver det som att det representerar körens öppenhet för människorna och alla dess olika bakgrunder och arv.


Kvällen kommer att förgyllas ytterligare av några av Gustaf Sjökvists musikaliska vänner. Tillsammans har de alla gått samma för att skapa en kväll fredens och glädjens tecken.


Eric Ericsonhallen är en konsertlokal i Stockholm inrymd i före detta Skeppsholmskyrkan.

Datum / Tid

tisdag, 16 september 2014 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Eric Ericsonhallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

235

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad