Menu

Supersci

Stockholm

Fasching
fredag, 11 september 2015 kl:21:00

Ett av Sveriges mest mytomspunna hiphopkollektiv. De är också en av få svenska hiphopakter som nått framgångar utomlands. Avskilda från trender och strömningar har de vunnit de fansens respekt med ett melodiöst och vinylkrispigt sound med inslag av soul och jazz.


Arka, Mr Noun och Erik L började släppa vinyltolvor redan i slutet av 90-talet. 2006 tog de steget från undergroundakt till internationell angelägenhet. Rapparen/sångerskan Remedeeh kom med i gruppen och fullängdsdebuten Pinetrees On The Pavement ledde till flitig radiorotation med hits som On The Grind och Get!, samt skivkontrakt i bl.a Japan och Tyskland.


Efter ett mixape, en EP och flitigt livespelande åren därefter, kom uppföljaren Timelines 2010. Den fick mycket positiva recensioner och bl.a. en P3 Guld-nominering i kategorin bästa hiphop/soul. Det ledde också till kontrakt i Sydkorea och fler spelningar i Europa.Efter titelspåret med tillhörande video och singeln Dark Matter släpptes Superscis tredje album Entropy i april i år med gästartister som Cleo, Kristin Amparo, Rapper KC, Isabel Neib m.fl.


Fasching är en jazzklubb, konsertlokal, restaurang och bar belägen på Kungsgatan 63 i centrala Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 11 september 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Fasching

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad