Menu

Melodifestivalen 2016 genrep matiné

Stockholm

Friends Arena
lördag, 12 mars 2016 kl:13:45

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök
Med värme minns vi årets succé med musik, konfetti, tårar, lycka och hur Måns Zelmerlöw inte bara lyckades få Sverige att dansa till Heroes utan även lyckades få hela Europa på fall. Det är med enorm glädje vi laddar inför en ny turné med Melodifestivalen! Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Barnrabatt finns på Genrepen
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.
Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.
Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

OBS! Endast direktbetalning!
Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök.

Välkomna!

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 12 mars 2016 kl: 13:45

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

295kr - 795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad