Menu

The Used – 15 Year Anniversary Tour 2-dagarsbiljett

Stockholm

Fryshuset
söndag, 6 mars 2016 kl:19:29

The Used 6-7 mars 2016
The Used uppträder med två album – två dagar i rad i Stockholm!

För att fira bandets 15-årsjubileum kommer The Used att bege sig ut på en unik turné i Europa under början av 2016! Bandet kommer att ha två konserter per stad, i fem städer, där man uppträder med skivorna ”The Used” och ”In Love and Death” i sina helheter – ett album per kväll. Turnén startar i Leeds den 20 februari och avslutas i Helsingfors den 10 mars, med stopp på Fryshuset i Stockholm 6 och 7 mars. För varje biljettköp kommer fansen dessutom att möjlighet att förbeställa ett exemplar av bandets kommande live-CD/DVD ”The Used: Live & Acoustic at The Palace”, som släpps 1 april!

Det kommande livealbumet spelades in under bandets intima akustiska spelning på The Palace Theater i Los Angeles i oktober. De som inte hade möjlighet att närvara på denna unika konsert med en stråkkvartett, en pianist, en perkussionist och en gospelkör – kan se konserten på den kommande DVDn! Sångaren Bert McCracken beskriver inspelningen:

“Nearly every eye in the venue was weepy the night we played with the orchestra because these songs are so emotional and this recording is a truly special thing that I cant wait for everyone to hear. It still gives me goose bumps.”

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 495 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
CD+DVD kostar 180 kr plus serviceavgift, ink frakt.

Åldersgräns: 13 år

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Arrangör: www.livenation.se


Fryshuset är ett aktivitetscentrum med ett brett utbud av verksamheter främst riktade till ungdomar. Fryshuset ligger i Stockholm men bedriver även verksamheter i Göteborg och Malmö.

Datum / Tid

söndag, 6 mars 2016 kl: 19:29

Plats

Stockholm, Fryshuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad