Menu

På gränsen till det övernaturliga

Stockholm

Gamla Stan
tisdag, 16 september 2014 kl:19:30

Välkommen till en promenad utöver det vanliga. En promenad för den som inte är känslig. En promenad på gränsen till det övernaturliga. En promenad med brutala historier om våld, blod och ond bråd död. En promenad med glimten i ögat och personliga upplevelser.

Är du en skeptiker eller lever du med vissheten att allt inte kan förklaras? Har Jack the Ripper någon koppling till Stockholms gamla stad? Vem har nyckeln till de låsta dörrarna i Prästgatans norra ände – och vem är det vi stänger ute? Eller stänger vi rentav någon inne? Vilka dansar utan huvud på Stortorget? Vem av gästerna kommer att lämna oss utan huvud?

Häng med på en guidad tur med annorlunda inslag som leds av mentalisten Micke Askernäs, flerfaldig svensk mästare i mentalmagi. Hans ledord är humor, spänning och förbluffande underhållning och han tar dig med på en resa som får dig att ifrågasätta din fria vilja.

Gamla stan, till 1980 officiellt Staden mellan broarna, är Stockholms historiska centrum och uppbyggt på Stadsholmen. Även Helgeandsholmen och Strömsborg tillhör stadsdelen Gamla stan. Ibland räknas också Riddarholmen till Gamla stan, men den utgör en egen stadsdel. Under flera hundra år utgjorde Gamla stan den egentliga staden. Stadsdelen bildades 1926 och hade år 2006 cirka 3 000 invånare. Gamla stan tillhör Södermalms stadsdelsområde och har en yta av 36 hektar. På Gamla stans norra spets återfinns Stockholms slott.

Datum / Tid

tisdag, 16 september 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Gamla Stan

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

145kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad