Menu

Julpärlor 2015

Stockholm

Gustav Vasa Kyrka
tisdag, 8 december 2015 kl:19:30

TWG Entertainment presenterar Julpärlor.
Fira in julen med toppartister som Amanda Fondell, Jill Svensson m.fl .Tillsammans med skönsjungande kör från Nacka Musikklasser utlovas en händelserik show med överraskande repertoar som även bjuder in till allsång med publiken. Våra mest älskade julsånger och originalmusik i pop och folkton framförs och ackompanjeras av piano och kör. Boka in er nu till en oförglömlig kväll.

Jill Svensson känner de flesta till från tv programmet Talang där hon kammade hem 1:sta platsen. Sedan dess har hon skrivit både eget material och sjungit andras, turnerat flitigt med olika band som Christer Sjögren, Timotej m.fl.

George Shaid sångare, känner många igen från Idol.
Efter Idol erbjöds George ett skivkontrakt och har gjort diverse inspelningar med eget låtmaterial. Hans röst har jämförts med Michael Buble och spås en lysande framtid.

Amanda Fondell
Sen Amanda vann Idol 2011 har hon släppt bl.a skivan All this way där hon bl.a fått hjälp från låtskrivare som Darin. Singeln kom etta på den svenska listan och fick stora framgångar. Hon har även medverkat i Melodifestivalen och släppte nyligen det kritikerrosade albumet Because I Am.

Audrey X är en mångsidig, exceptionell sångerska som sjunger allt från jazz till pop och musikal. Hon är för närvarande engagerad som solist med Peter Jezewsky och har medverkat på diverse skivinspelningar senast på singeln Paula.

Kristina Bengtsson är en svensk kompositör, pianist,sångerska bosatt i Stockholm.
Hon har studerat klassisk musik komposition och sång vid Musikhögskolan i Malmö och medverkat i flera musikalproduktioner.
Hon komponerar allt från jazz, klassiskt till musikal både för amatörer och i professionella sammanhang bl.a för ensembler som Radiokören.

Nacka Musikklasser
”Med musik, glädje och kunskap bygger våra elever sin framtid”
Allt sedan 1984 har barn mellan 10-15 års ålder haft möjlighet att sjunga och musicera i Nacka Musikklasser. Eleverna erbjuds en kvalitativ musikundervisning med fokus på körsång. De utövar musikämnet i genomsnitt fem gånger i veckan.
Utöver detta medverkar eleverna kontinuerligt i en konsertverksamhet i både stora och små format.

Datum / Tid

tisdag, 8 december 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Gustav Vasa Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

224kr - 274kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad