Menu

Under Ytan - Av Mårten Andersson

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 31 oktober 2014 kl:20:00

Om en normal människa vaknar upp på morgonen, liggande på köksbordet med pommes frites och räksallad i håret och en Gin Tonic i handen skulle hen förmodligen tänka: ”Det här är inte bra. Jag borde ta tag i mitt liv. Det gjorde inte komikern Mårten Andersson. Han tänkte högt: ”Det där är vad jag kallar en bra tisdag!”

UNDER YTAN är en humoristisk och samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av festkvällar, ytlighet, bekräftelsebehov, att fly från sanningen och drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet - det liv och den vardag han innerst inne drömmer om.

Det är knivskarpa iakttagelser kring Mårtens egen och vår tids ytlighet och vad som hindrar oss svenskar från att alltid vara som vi är utomlands. Det är både högt och lågt någonstans i gränslandet mellan en längtan om den stora kärleken och tysk porr. Det är en inspirerande föreställning om att att göra det mesta och bästa av det liv vi fått.

Nisse Hallberg är suporten innan showen.

Baren med Stockholms bästa utsikt öppnar kl 19.

Mer info besök www.underytan2014.com

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 31 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 1735

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad