Menu

Kajsa Grytt

Stockholm

Hotel Rival
måndag, 30 mars 2015 kl:19:30

Så mycket bättre-aktuella Kajsa Grytt släpper samlingsalbum och åker på vårturné

Genom sin medverkan i TV4s succéprogram har musikikonen Kajsa Grytt nått ut till en större publik än någonsin tidigare. Nu släpps ett samlingsalbum med det bästa från hennes solokarriär och I vår är ger hon sig ut på en Sverigeturné vars första datum presenteras idag.

I lördags var det dags för Kajsa Grytts avsnitt av Så Mycket Bättre. Genom sin medverkan i TV4s succéprogram har hon nått ut till en större publik än någonsin tidigare. Kajsa Grytt släpper på måndag den 10 november skivan ”Vad har jag gjort - En samling”. Lika mycket en introduktion till den nya publiken som en återblick för fansen.

Albumet innehåller 16 spår hämtade från alla hennes sex album som soloartist, från låtarna ”Camargue” och ”Som om himmelen var här” på debuten ”Kajsa Grytt” (1990) till senaste albumet, förra årets ”Jag ler, jag dör” (låtarna ”Ensam” och ”Kometer”). Plus hennes utsökta tonsättning av Sonja Åkessons dikt Utdrag ur Självbiografi (Replik till Ferlinghetti)” från skivan ”Sonja Åkesson tolkad av”.

Hela låtlistan: ”Allt faller”, ”Bara vi står ut”, ”Jag klarar mig ändå”, ”Farlig liten jävul”,
”Utdrag ur Självbiografi (Replik till Ferlinghetti)”, ”Den finländska dimman”, ”Min pojke och Manhattan”, ”Låt mej stanna kvar”, ”Jag är en av dem”, ”Camargue”, ”Vad har jag gjort”, ”Kometer” ”Bakom allt”, ”Som om himlen var här”, ”Somom” och ”Ensam”.

I vår är det dags för Kajsa Grytt att möta publiken från scen. Med start i Göteborg 19 mars ger hon sig tillsammans med sitt band ut på en Sverigeturné vars första datum offentliggörs.


Längd 90 min, Ej paus
_____________________________________________________________
Hörselslinga fungerar endast på rad 1-10 parkett.
Vid köp av mobilbiljett måste HELA sällskapet passera entrén / inpasseringen samtidigt.
Ev. kvarvarande biljetter säljs på Rival från 1 timma före konserten
Rullstolsplats bokas via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetombud.
Gruppbokningar: ring 0480-421010 Kalmar BiljettCentrum
Bokade/betalade biljetter kan INTE hämtas ut på Rival! Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticnetombud.



Hotel Rival, före detta Hotel Aston, är ett hotell, som öppnades 2003 vid Mariatorget i Stockholm. Hotellet ägs av ABBA-musikern Benny Anderssons bolag Benny Andersson Produktion AB och är uppkallat efter biografen Rival, som tillhör anläggningen.

Datum / Tid

måndag, 30 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Hotel Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad