Menu

Underklädesfesten

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
torsdag, 30 juli 2015 kl:21:00

Underklädesfesten har blivit legendarisk. Den äger rum endast en gång om året, under Prideveckans torsdag och är hela årets mest omtalade, älskade och efterlängtade fest där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara trosor och kalsonger.


Underklädesfesten startade för sju år sedan som en svartklubb i en källare, och ända sedan dess har mottot varit detsamma: alla är välkomna men lämna kläderna och attityden i dörren. För varje år har festen vuxit ur lokal efter lokal och börjar därför nu en ny spektakulär epok när klubbens grundare Petter Wallenberg gör evenemanget till det största hittills och flyttar till Kägelbanan på Södra Teatern.


Petter berättar:


â??Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder = ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!â?

Datum / Tid

torsdag, 30 juli 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad