Menu

Motherf***ing Mega Pride Party

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
lördag, 1 augusti 2015 kl:22:00

Stockholms största klubbgiganter går ihop och ger er den största Pridefesten med längsta öppettiden och lägsta inträdet. Lördagen 1:a augusti intar Mums Mums + Petter Wallenberg, Miss Inga, Makode Linde, Kim Högstedt och deras galnaste vänner Kägelbanan på Södra Teatern med två dansgolv som bjuder på något för alla. Det blir både tävling för dragqueens med den glittrigaste, gladaste pianohousen och de sexigaste go go-killarna som dansar till den hårdaste, porrigaste technon. Dessutom är det specialöppet till 05!


Detta händer under kvällen:


Mums Mums dragrace 2015 - Skandinaviens största tävling för drag queens som i år blir största någonsin. Det spelar ingen roll om du är maneller kvinna - alla är välkomna att tävla om titeln som Skandinaviens nästa stjärn-drag queen och koras av Sveriges största kändisjury!


Dessutom konstnären Makode Lindes magiska tombola - Tioårsjubileum med nattfjärilar samt gratis besök på McDonalds(!) att vinna


Hosted by:
Bitchbambi, Andres Sebastian, Miss Inga & Kim Högstedt


LIVE: House of Wallenberg featuring Victoria Wilson James - den internationella gaydivan från de legendariska brittiska grupperna Soul II Soul och The Shamen gör ett exklusivt liveuppträdande!


DJ´s (Dark Sexy Techno/Techhouse floor)
Zoo Brazil
Manic Brothers
Decadancia
Mums Mums Allstars


Pointer & Visuals: Makode Linde

Datum / Tid

lördag, 1 augusti 2015 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

115

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad