Evenemang på Katarina Kyrka i Stockholm

PRESS
27 apr
kl: 14:42

Joshua Radin Spelar I Göteborg Och Stockholm 29 Och 30 April!

Möt mannen som är känd för att leverera de mest magiska live-spelningarna man kan tänka sig. Joshua Radin har en röst som inte lämnar någon oberörd och texter som alla kan relatera till.  I veckan ger han två konserter i Sverige, den 29 april står han på scenen på Trädgår'n i Göteborg och den 30 april besöker han Göta Lejon i Stockholm. 
Joshua har nyligen avslutat en beljublad USA-turné ser nu framemot  Europa för att möta sina lojala fans på andra sidan Atlanten. Joshua besökte Stockholm ett par dagar i mitten av april för promotion och blev uppmärksammad för sina fina akustiska framträdanden i bland annat Nyhetsmorgon, Go'Kväll och Vardagspuls.

Nu är det alltså äntligen dags för Joshuas svenska publik att ta del av senaste albumet "Onward and Sideways" live. Det kommer bli två stämningsfulla spelningar med nya låtar men givetvis också några gamla klassiker. Har vi riktigt tur framför han han "I'd rather be with you" som låg #1 på radiolistan för ett par år sedan. 

Köp biljett till Trådgårn här och till Göta Lejon på Ticnet här

För recensionsbiljett, mer information och kontakt med Joshua under hans Sverigebesök kontakta
Helene.wigren@prbeyond.se eller Rebecca.Lidh@prbeyond.se

Här framför han senaste singeln Belong i Nyhetsmorgon. 


Helene Wigren PR & BEYOND är en PR och kommunikationsbyrå med bred kompetens och över 20 års erfarenhet av varumärkesbyggande PR inom musikindustrin.
← Tillbaka

Visa:

15 30 60 120 240


Hittade inga fler evenemang!
Vet du något som andra inte får missa?Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här