Menu

Božo Vre?o / Stadsteatern Stockholm / 09. oktober

Stockholm

Kulturhuset Stadsteatern
fredag, 9 oktober 2015 kl:20:00

Efter två fantastiska och oförglömliga föreställningar på Viktoriateatern i Malmö och Konserthuset i Göteborg, kan vi nu med stor glädje och stolthet meddela att Bozo Vreco kommer hålla en konsert i Stockholm på Stadsteatern den 9 oktober 2015.


Božo VreÄ?o är den nya musikstjärnan som alla pratar om. Han kommer från Bosnien och sjunger sevdalinka*. Det finns inget konstigt i detta, eftersom det finns många duktiga sångare inom genren. Men Božo sticker ut. Den unika rösten, emotionella scennärvaron, sminket, aftonklänningarna är något som fångar och förtrollar publiken. På Balkan, beskrivs Božo VreÄ?o som en av de mest betydelsefulla sevdah-artister under de senaste 20 åren.


Välkomna till en magisk föreställning!


*Sevdalinka är en traditionell genre av folkmusik från Bosnien och Hercegovina. I musikalisk mening kännetecknas Sevdalinka av långsam eller måttlig tempo och intensiva, emotionella melodier. Sevdalinka-låtar är mycket genomarbetade, känsloladdade och sjungs traditionellt med passion och glöd. Kombinationen av orientaliska, europeiska och sefardiska element gör den här typen av musik unik i jämförelse med andra typer av folkmusik från Balkan.

Datum / Tid

fredag, 9 oktober 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Kulturhuset Stadsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad