Menu

War on Drugs

Stockholm

Münchenbryggeriet
lördag, 25 oktober 2014 kl:20:00

War on Drugs

Den skimrande och drömlika dimman som utgör de massiva lagerna av instrument i The War On Drugs är häpnadsväckande hypnotisk och det är en trans som en växande skara fans välkommet fallit i. Nu i vår har vi pricksäkra albumet ”Lost In A Dream” att se fram emot. I våra öron ett album som få andra kan visa sig vara mer efterlängtade.

Den tovige och till synes tillbakalutande Adam Granduciel har sedan 2005 bedrivit kriget mot dålig musik. Inte uttalat men vi som stått vid sidan om har lyssnat med nyfikenhet. Efter att ha kokat ihop förstlingsverket ”Wagonwheels Blues” med en lagom långhårig Kurt Vile, fortsatte han sedan upp det med den vansinnigt mästerliga ”Slave Ambient” från 2011. Skivan är tolv hits staplade ovanpå varandra som med lätthet når till månen.

Senaste skivan ”Lost In A Dream” har blivit unisont kritikerhyllad, knuffat undan alla spellistor vi har i vår ägo och svetsat sig fast i repeatläge. Att Adam Granduciel har skapat en skiva som är en ständig kompanjon på bussen, bilen och kontoret är ofrånkomligt.

Åldersgräns 18 år.
Dörrar kl 19.00 / Start ca kl 20.00
Arrangör: www.luger.se

Münchenbryggeriet (ursprungligen Münchens bryggeri) är ett mäss- och konferenscenter som ligger vid Söder Mälarstrand på Södermalm i Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 25 oktober 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Münchenbryggeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad