Menu

SMAKLÖSAS JULSHOW : TOMTAR PÅ LOFTET

Stockholm

Maximteatern
lördag, 28 november 2015 kl:19:03

Smaklösa öppnar alla minnesluckor i årets adventskalender, visar sin breda pepparkaksbak och sätter fyr på Lucia. Allt till ackompanjemang av den skönaste musik.

Vad är egentligen Smaklösa? Wikipedia påstår:

” Smaklösa är ett band från Gotland. Musiken bygger mycket på 1960- och 1970-talslåtar, medan texterna alltid är egna. Ett stort antal gotländska företeelser får en ny innebörd, tolkade genom Smaklösas något säregna perspektiv. Bandets motto är Det är fegt att repetera. Detta kompenseras genom den spontanitet och improvisationsförmåga bandet uppvisar på scen och skiva.”

Nu passar det 43-åriga pojkbandet på att flytta sin utsålda julshow från Gotland till Maxim. Vad som kommer att hända i julshowen är svårt att förutse, men att låtarna kommer att varvas med änglar, filmer och märkligt improviserat mellansnack är högst sannolikt.

Insläpp 18:15
Start: 19:02
Showens längd: Två och en halv timme inklusive paus.

Mer info besök:
www.smaklosa.se


För handikapp tillgänglighet, gruppbokningar eller övriga frågor.
Vänligen ring 08-301100 alt. biljetter@maximteatern.com
Teaterns biljettkassa öppen onsdagar mellan 12.00-18.00



Huset byggdes 1945-1946 efter ritningar av arkitekt Ernst Grönvall. Byggmästare var Nils Nessen. Från början användes byggnaden som studio för Radiotjänst (numera Sveriges Radio). Det kallades "Karlaplansstudion" och härifrån sändes bland andra underhållningsprogram som Karusellen, Lille Fridolf och Frukostklubben. Först 1967 byggdes studion om till teater och biograf.

Datum / Tid

lördag, 28 november 2015 kl: 19:03

Plats

Stockholm, Maximteatern

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

180kr - 280kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad