Menu

Föreläsningen Mer tid, mer pengar & mer energi med Charlie Söderberg

Stockholm

Oscarsteatern
onsdag, 28 januari 2015 kl:18:00

Vill du också ha mer tid, mer pengar och mer energi?

- Charlie Söderberg och Balansekonomi har utbildat 92 742 svenskar i att hitta sin plan.

En sak står klart – rikedom är högst individuellt. För någon handlar det om en ekonomi som man är stolt över, ett arbete som inspirerar eller ett liv fyllt med resor och äventyr. Ett rikare liv kan också vara en sommarstuga vid havet, möjligheten att kunna vara hemma mer med familjen eller att kunna bidra med ideellt arbete.

På Balansekonomi förenar vi det bästa från personlig utveckling med modernt ekonomiskt tänkande. Sedan 2006 har vi hjälpt över tusentals svenskar att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Ett rikare liv är en föreläsning som inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Den konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap. Den är ingen vanlig ekonomiföreläsning med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Den är en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd.

Föreläsare för kvällen är Charlie Söderberg känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen på TV3. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv. För föreläsningen har Charlie bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare.


Längd: 2h 30 min
Mer information:

http://www.balansekonomi.se/forelasning/kampanj/?c=ticnetdesc

Oscarsteatern uppfördes i början på 1900-talet med Isaac Hirsch som byggherre och döptes efter den då regerande monarken, Oscar II. Axel Anderberg (som hade designat Stockholmsoperan) anlitades till uppdraget och den nya teatern uppfördes i jugendstil. Salongen rymde 1175 platser och inreddes med vit stuck och förgylld ornamentik i relief. Vicke Andrén hade utfört den stora plafondmålningen.

Datum / Tid

onsdag, 28 januari 2015 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Oscarsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

10

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad