Menu

Lill-Bength Erixon Kvartett - inklusive dagens lunch

Stockholm

S:ta Clara Bierhaus
torsdag, 15 oktober 2015 kl:12:30

En legend i huset. Lill-Bength Erixon och hans kvartett har tillsammans flera hundra års jazzerfarenhet och har spelat överallt, med allt och alla.

Lill-Bength är en mästare på jazzdragspel, en konst som han har förfinat sedan den första turnén med IOGTs underhållningspatrull 1946. Andrew Walter är bara en av alla musikgiganter som Lill-Bength har kamperat med.

De övriga musikerna i kvartetten är:

Bertil Fernqvist som har gjort en livsgärning som gitarrpedagog och musicerat på jazzklubbar runtom i Europa och USA. Bertil har gjort flertalet skivinspelningar,

Lasse Karlsand startade sin musikaliska bana på piano. Vägen gick sedan över gitarr, pop och rock har landat i ståbasen och jazzen.

Nils-Erik Sörner startade på Nalen 1957 med Claes Cronas trio vilket innebar en inkörsport till musikuppdrag med många av de bästa jazzmusikerna. Jan Allan, Arne Domnerus, Hacke Björksten, Putte Wickman, Alice Babs och Toots Thielemans för att nämna några. Tillsammans med pianisten/organisten Bengt Lindkvist bildade Lasse “Svenska Löd AB”, ett jazzfusion-band som spelade in sin första platta 1971

Tider
Insläpp kl 12.00
Start kl 12.30
Spellängd: 1,5 timmar

Priset är inklusive dagens lunch, exklusive dryck.

Ej handikappsanpassad lokal

Datum / Tid

torsdag, 15 oktober 2015 kl: 12:30

Plats

Stockholm, S:ta Clara Bierhaus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad