Menu

Dance Goes Around Stockholm 2014 - Nightlife Efterfest

Stockholm

Sheraton Hotel
lördag, 1 november 2014 kl:21:00

Inställt, köpt biljett återlöses senast 1/12 -2014

Efterfest Nightlife – efterfesten där dansare är med och vi fortsätter dansa samt minishow med Tobias Karlsson och Jeanette Carlsson.
kl 21.00-01.00

Varmt välkommen till årets mest spektakulära Dans & Fitness event i Sverige Dance Goes Around – Stockholm 2014 på Stockolm Sheraton lördagen den 1 november 2014.
Tre olika Master Classes & en efterfest Nightlife - där du är med och dansar/tränar och har otroligt roligt och kvällen avslutas med en sprakande efterfest med DJ och minishow med Tobias och Jeanette samt ALLA dansare från dagen är med...åh vilket party! Scenen kommer under dagen fyllas av nationella samt internationella världsartister som ZES Isabela Kin, Master trainers Dennis och Tina Thomsen, ZI Przemek Waszczyszyn, ZI Robert Maguiera samt våra svenska dansare Tobias Karlson och Jeanette Carlsson kända från Let’s Dance och ett gäng med duktiga dansare bland annat i uppvärmningen och lite till. Slagverkare är skickliga Gabriel Gabor Szenaszki.
Nu har Ni möjlighet att kunna dansa – träna det ni vill - under många timmar – eller välja det ni tycker passar er. Kvällen avslutas i ett party...

I år har vi då breddat med något vi ser som enormt viktigt – barnen! Vi har glädjen att presentera Sveriges första Master Class i Zumba® Kidz med ZES Izabela Kin som både utbildar alla licensierade Zumba® Instruktörer samt då är proffs på just barn Zumba® Kidz.
Så på förmiddagen finns möjlighet att beroende på ålder antingen gå med sitt barn (7-9år) eller låta ditt barn (9-12år) deltaga på denna möjlighet till denna fantastiska glädje med just Izabela.
Vackra Stockholm Sheraton som ligger mitt i Stockholms metropol med utsikt över vackra Stockholm och det glittrande vattnet kommer ge er specialpriser till på hotellrum samt specialpriser för eventsdeltagare -Sheraton kommer att spraka av energi då hela dagen startar...

Besök hemsidan och läs om dansarn samt länkar hotellet, facebook
dancegoesaround.com

Datum / Tid

lördag, 1 november 2014 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Sheraton Hotel

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad