Menu

Karin Park

Stockholm

Södra Bar & Kök
onsdag, 1 april 2015 kl:21:30

Sedan hennes senaste album â?Highwire Poetryâ? 2012 har Karin Park utvecklat sina råa talanger och gått från elektro-pop till mörkare territorier. Hennes nya album â?Apocalypse Popâ? levererar just det, rock-pop-synth låtar med förföriska refränger, glaserad med djupt personliga texter. Karin berättar en historia från början till slut. Varje låt känns som en redogörelse och hon ackompanjerar dem med en magisk kombination av heta beats, hårda trummor, delikata pianoslingor och en touch elektronika.
Med titlar som â?Life is Just a Dreamâ?, Shake With The Devilâ?, â?Opiumâ? and â?Look What You´ve Doneâ? är det apokalyptiska temat genomgående. Varje låt har en egen personlighet som blir starkare och starkare för varje lyssning, tillsammans med Karins enkla vokaler och talang. Karin skiljer sig från andra popartister. Hon gör sin musik på sitt egna sätt och hennes röst skriker passion och driv, även fast hon sjunger med lätthet och känsla utan oro.
Att se Karin Park live är en upplevelse sällan skådad. Med en otrolig energi tar hon sig ann scenen och gör den till sin. Hon är en artist som måste upplevas och det kommer ni nu få göra. Hennes kommande album â?Apocalypse Popâ? släpps i slutet av Mars och i och med det startas en albumturné. Nu kommer Stockholm få chansen. 1 April kommer hon till Södra Bar på Södra Teatern för att servera något alldeles extra. Vi hoppas ni är redo.

Datum / Tid

onsdag, 1 april 2015 kl: 21:30

Plats

Stockholm, Södra Bar & Kök

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad