Menu

Alla har ADHD

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 19 september 2014 kl:19:30

Alla har ADHD
En föreställning om personlighetsdrag - Sista föreställningen!
En dag upptäcker komikern Yvonne Skattberg att alla i hennes omgivning plötsligt drabbats av ADHD - Familjen, kompisar, revisorn och dessutom halva kändis Sverige.
Vad är det som har hänt? Har en ny epidemi brutit ut?


Succeföreställningen har rullat för utsålda hus på Södra Teatern i två säsonger. Detta är den 4:e och sista extraföreställningen som även kommer att spelas in.
Yvonne Skattbergs turné med Alla har ADHD förlängs till hösten 2014. Med sin bakgrund som Stå upp komiker tar Yvonne upp det här med Diagnoser och Personligheter på ett humoristiskt, insiktsfullt och personligt sätt. Att igenkänningsfaktorn är hög och applicerar till alla oavsett ålder, kön är en del av att â?Alla har ADHD" blivit succé.
Alla har ADHD har spelats för utsålda hus runt om i landet. Yvonne har även medverkat i bl.a Debatt på SVT, Läkarsällskapets riksstämma samt ett flertal Radio- och teveprogram.


Nu ger hon sin 4:e och sista extraföreställning på Södra Teatern. Den 19 september görs det en teveinspelning av föreställningen.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 19 september 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad