Menu

Alla har RÅD - Att göra en klassresa nedåt

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 14 mars 2015 kl:19:00

â?Åh nej! Inte lön nu igen!!! Jag orkar inte. Vad ska jag göra av alla pengarâ?, hör du väldigt sällan en ensamstående förortsmorsa säga.


Föreställningen är en djupdykning i dagens Sverige bland flexibla familjekonstellationer, lådvin på balkongen, match.comoch â?ring och spring jobbâ?. Om att äta havregrynsgröt för att ha råd med Iphones till barnen och framförallt om att HÅLLA STILEN.


â?Alla har Rådâ? är en fristående fortsättning på succéföreställningen â?Alla har ADHD -eller vad ska vi vanliga pappskallar skylla påâ? där Yvonne på ett personligt, humoristiskt och insiktsfullt sätt tog pulsen på diagnossverige.


Nu är det nyfattigsverige och arbetssituationen med bemanningsföretag, barnarbete och timanställningar som hamnar under komikerns lupp.


Med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser tar hon med oss till livet i förorten. Om att försöka hålla stilen bland möbler från blocket, extrajobb inom vården, lösa dörrhandtag, ihoptejpade toastolar. Och den ständiga väntan på att telefonen ska ringa. Blir det något jobb idag?


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 14 mars 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

120kr - 330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad