Menu

Stephen K Amos

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 22 maj 2015 kl:19:30

Den brittiska komikern Stephen K. Amos har med sin charmiga stil och sitt originella material byggt upp en stor skara fans över hela världen. Han har kallats â??den varmaste komikern som finnsâ? (Sunday Times) och hyllats för sin tajming och förmåga att â??förvandla oskyldiga anmärkningar till komiska guldklimparâ? (Herald Sun).


Den prisbelönte standup-stjärnan Stephen K. Amos har länge varit en av Storbritanniens populäraste och mest produktiva komiker. Han är ständigt ute på stora standup-turnéer i hemlandet och sålde bland annat ut 75 spelplatser med sin show "The Feelgood Factor". Dessutom är Stephen K. Amos en flitigt anlitad skådespelare och programledare i både radio och tv.


Stephen K. Amos är känd för sin sprudlande charm och trygghet på scen och även om han inte räds att ta upp allvarliga frågor och svåra problem under sina standup-shower så gör han det alltid med glimten i ögat.


För närvarande uppträder Stephen K. Amos på mängder av arenor runt om i Storbritannien efter att nyligen ha kommit hem från ännu en turné i Australien och Nya Zealand.


Pressröster om Stephen K. Amos
"hans finslipade känslighet förvandlar oskyldiga anmärkningar till komiska guldklimparâ?
/Herald Sun


"Den varmaste komikern som finns�
/Sunday Times


"Upplyftande standup från en charmig artistâ?
/Time Out


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 22 maj 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad