Menu

Pink on the inside

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 22 oktober 2015 kl:19:00

När jag första gången kom till Stockholm och stod framför Södra Teatern på Mosebacke torg sa jag till mig själv:
â?Om jag bara får uppträda en enda gång på den här teatern så är jag nöjd.â?


Nu, 20 år senare, har jag tillsammans med Cirkus Cirkör slagit Södra Teaterns rekord i antal föreställningar spelade med â?Wear it Like a crownâ? med över 120 framträdanden. Min föreställning â?David och Fofoâ? tillsammans med Fofo Rakez hade urpremiär på stora scen och nu är det Sverigepremiär för min alldeles egna föreställning â?Pink on the Insideâ?
Jag är minst sagt stolt över hur det hela utvecklade sig. Min karriär som artist. Och min resa som människa.
Min resa som man.


Och det är det som â?Pink on the insideâ? handlar om. Mitt sökande efter den ärliga berättelsen om vem jag är. Mixen mellan det som möter betraktarens öga och det som jag väljer att hålla på insidan.
En önskan att slå hål på machokulturen och visa att det är ok att vara den man är. Jag har hittat det uppriktiga spåret och nu vill jag bjuda in er.


David Eriksson har turnerat över hela världen under de senaste 20 åren med kompanier som Cirkus Cirkör, La Soirée, Cirkus Roncalli m.fl.
David har vunnit priser och utmärkelser på Edinburgh och Perth Fringefestival samt nu senast en prestigefylld â?Olivier Award for best entertainmentâ? tillsammans med La Soirée 2015.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 22 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad