Menu

A simple space

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
måndag, 30 november 2015 kl:19:00

Ytan är liten och avskalad â?? inga krusiduller, ingen kulört belysning - det enda verktyg de här artisterna behöver är sina egna kroppar.
Gränsen mellan scen och publik suddas ut och närheten till artisterna är påtaglig. Sju akrobater låter sig konfronteras med sina egna styrkor och svagheter.


Uppbackade av en live-musiker skalar â?A Simple Spaceâ? av cirkusens polerade yta och visar upp akrobatisk talang i sin råaste form. En häftig hyllning till upphävandet av gravitationen.


Nycirkuskompaniet Gravity & Other Myths har uppmärksammats som ett av Australiens mest innovativa cirkuskompanier. A Simple Space mottog stående ovationer och prisades som bästa cirkusverk vid premiären på Adelaide Fringe 2013. Sedan dess turnerar de världen över.


Recensioner:
â?En makalös show med enastående fysiska bedrifterâ?¦en total triumf.â?
â?? The Guardian


â?Oemotståndlig!â?
â?? The Gazette


â??â??â??â??â??
â?? Edinburgh Guide


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.



A Simple Space
2024-10-06 19:00:00
Jönköping, Teatersalongen I Spira

Datum / Tid

måndag, 30 november 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad