Menu

Jukebox Stories

Stockholm

Stockholms Improvisationsteater
fredag, 27 november 2015 kl:19:00

Välkommen till en föreställning framförd av Improakademiens ensemble där Stockholms Improvisationsteater låter nya talanger inta scenen.

Vilka historier döljer sig i en sång?
Vissa låtar eller sånger spelar en stor roll i våra liv. När vi hör musik från våra ungdomsår blir vi nostalgiska, får något drömmande i blicken och minns. Den där skoldansen när vi trånat efter just honom, eller partyt när bästa väninnan gett oss nobben, eller balen när det sa klick och vi med staplande steg dansar första dansen med hen som vi ska tillbringa våra liv med.

Det finns låtar som spelats när vi tagit ställning och vill förändra världen, eller när vi söker meningen med livet på en strand i Indien. Vi väljer musik till våra fester, våra semestrar, när vi föder barn, träningspassen, när vi kör bil eller när våra hjärtan krossats. Vi väljer till och med den musik som våra vänner ska lyssna på när vi själva ligger där i kistan och inte hör längre.

I Jukebox Stories väljer någon i publiken en låt, improvisatörerna inspireras och kastar sig sedan ut i tårdrypande och humoristiska scener om livets olika skeenden.

Datum / Tid

fredag, 27 november 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Stockholms Improvisationsteater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad