Menu

Inga Barn Sön 27/4 kl 16

Stockholm

Teaterverket
söndag, 27 april 2014 kl:16:00

"Du vet inte - för du har inga barn" är en pjäs som handlar om hur vi uppfostrar och tar hand om våra barn. Hur är man när man är en bra förälder och hur är man en dålig? Får man lägga skuld på dåliga föräldrar - eller? Får man som utomstående lägga sig i andras barnuppfostran? Vilka rättigheter har barnet och vilka skyldigheter har vi vuxna att se till att rättigheterna tillgodoses?


När en förälder säger sig ha gjort det bästa han/hon kunnat - är det alltid sant? Bäst utifrån vems perspektiv?


Detta är en berättelse om Emma, 16 år. Hon bor med sin mamma och pappa. Utåt sett verkar hennes föräldrar vara kapabla, måna om Emma och att göra sitt bästa för att uppfostra sin dotter på ett bra sätt. Men verkligheten är inte alltid den man ser vid första anblick. Emmas liv är allt annat än bra, men ingen tycks se - eller kanske väljer man att inte se. Det kanske är enklare att titta bort, låtsas som att allt är bra - för då behöver man inte lägga sig i.


TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Datum / Tid

söndag, 27 april 2014 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Teaterverket

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad