Menu

Leonardo 10/10 PREMIÄR

Stockholm

Teaterverket
lördag, 10 oktober 2015 kl:19:00

I en övergiven fabrik hittar vi Leonardos trygga men slutna värld. Här måste man sova djupt och blunda hårt. Fanny har lydigt raderat sitt förflutna och lagt sitt liv helt i hans händer.


Men så kommer Sam dit. Han börjar fråga trots att man inte får. Och vad händer då med Leonardos värld? Betyder det att gamla förbud inte längre gäller? Att allt inte är som det verkar?


Leonardo är en saga om hur långt vi är beredda att gå för att få vara en del av något större. Eller bara för att slippa vara ensamma.


På scen:
Johanna Niklasson
Theo Thermænius
Max Berggren


Ljusteknik:
Cecilia Klugman


Manus & regi:
Erik Hellström


Föreställningens längd:
Ca 1 timme


Speldatum:
lör 10 okt - urpremiär!
lör 17 okt
sön 18 okt
sön 25 okt
tor 5 nov
sön 8 nov


Samtliga föreställningar spelas kl 19.00.


TeaterVerket vill erbjuda sina medlemmar en plats där de får möjlighet att inte bara konsumera kultur utan också vara en del i skapandet av kultur. Vi fokuserar främst på teater och scenkonst, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi tror på synergin som skapas genom att samla människor med samma intresse, på en plats där vi vågar prova på nya saker och kan utvecklas både som scenkonstnärer och som människor.

TeaterVerket är en producerande verksamhet, det är genom göra vi lär oss och det är genom att våga vi blir starka. Alla medlemmar i TeaterVerket bidrar med den kunskapen de bär med sig, och på så sätt lär vi oss av varandra. Alltid är det någon i gruppen som kan sätta ljus, regissera eller är en klippa på marknadsföring. Tillsammans bildar vi en organisation som kan allt.

Datum / Tid

lördag, 10 oktober 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Teaterverket

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad