Menu

LA SOIRÉE

Stockholm

Tyrol
lördag, 20 september 2014 kl:21:00

LA SOIRÉE – en förförisk och häpnadsväckande show med modern variete, nycirkus och humor

Välkommen in i den ljuvligt dekadenta värld där La Soiree regerar! Här får det häpnadsväckande, det underhållande och det kittlande farliga sin plats i strålkastarljuset.
I La Soiree samsas varietevärldens crème de la crème, där exceptionella artister och vågade nummer från hela världen blandas till en läcker cocktail av cabaret, ny burlesk, cirkus sideshow och modern variete. La Soiree tar de sammetsdraperade vaudevillesalongernas forna glitter, glamour och dekadens rakt in i 2014 och bjuder på hämningslös underhållning.

Kritikerna är eniga i sina hyllningar: ”fantastiskt, vackert, hysteriskt roligt, exotiskt, hypnotiskt, inspirerande, hisnande, sexigt, överdådigt”. Denna gränslösa och tätt sammansvetsade familj av trubadurer, sångerskor, vagabonder och kabaredrottningar förnyar sig ständigt och har slagit publikrekord i Europa, USA och Australien. De har överösts med priser och utmärkelser, bland annat Best Show vid Londons Cabaret Awards och en Olivier Award i kategorin Best Entertainment. Nu har showen äntligen kommit tillbaka till Stockholm, för några få exklusiva kvällar på Tyrol.

Kom och låt dig förföras, förfäras och förtjusas!

Se YouTube-klipp här.

Spelas 18 sept till 4 oktober på Tyrol, Gröna Lund.
Showen är 2 timmar lång med ca 20 minuters paus.
Åldersgräns 13 år.

Klicka på arenalayouten för en större vy.



Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

lördag, 20 september 2014 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

288kr - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad