Menu

Stockholm Rocks

Stockholm

Tyrol
lördag, 25 april 2015 kl:18:30

Artister: Corroded, Sparzanza, The Night Flight Orchestra & Xandria.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – Den svenska supergruppen med bland annat sångaren Björn Speed Strid (Soilwork), gitarristen David Andersson (Soilwork) och basisten Sharlee DAngelo (Arch Enemy, Spiritual Beggars) är klara för en exklusiv spelning på Stockholm Rocks. Bandet gjorde ett bejublat framträdande på Sweden Rock förra sommaren och nu med ett nytt album i antågande kommer bandet att göra sin allra första Stockolmsspelning på Stockholm Rocks den 25 april.

CORRODED - Ett av Sveriges mest etablerade hårdrocksakter släpper sitt fjärde album DEFCON ZERO den 24 APRIL! Precis i anslutning till Stockholm Rocks. Tiden går snabbt när man har roligt, 10 år har gått sedan bandet bildades i Ånge. Bandet har släppt tre album, haft listplaceringar, vunnit priser, sålt guld, gjort musik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna och turnerat runt i Europa. Men nu 10 år sedan starten släpper alltså Corroded ”DEFCON ZERO” och spelar på Stockholm Rocks, missa inte!

SPARZANZA – Kommer från Karlstad och släppte sitt sjunde album Circle under 2014 och tillsammans med producenten Rickard Löfgren (Mustasch,Deathstars, m.fl) har de skapat bandets råaste album hittills. Sweden Rock Festival och Getaway Rock är festivaler som Sparzanza tidigare besökt och nu är det alltså dags för Stockholm Rocks!

XANDRIA – Kommer från Tyskland men har en Holländsk sångerska i Dianne van Giersbergen. Xandria levererar symfonisk metal i samma anda som Delain, Epica och Nightwish. Xandria släppte sitt senaste album Sacrificum 2014. Det är första gången Xandria uppträder på svensk mark.

Fler artister kan tillkomma.

Dörrar öppnas: Kl. 17.30 – Första band på scen 18.30 .
Det finns Bar & Matmöjligheter. Boka bord. Dessa platser var helt slutsålda förra gången..
Det finns sittplatser inne på Tyrol men alla biljetter säljs som onumrerade ståplats. Kom tidigt om du vill säkra en sittplats.

VIP-biljetten innehåll:
1 biljett, Reserverad matplats med bra sikt inkl. valfri huvudrätt + valfri dryck (1Glas) från Tyrols meny för en person. 1 T-shirt. 1st ”VIP-laminerat pass som inkluderar rundvandring i
arenan, visning av loger, vara med vid uppbyggnad av scen och vara med på sound check. (Ej artistmöte). Insläpp från 15.00

Övrig info
Åldersgräns 13 år.
Pga myndigheternas krav på särskilda ljudnivåbegränsningar är åldersgränsen 13 år!

Uthämtning på plats.
Ingen uthämtning på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på TicnetOmbud.
Biljettförsäljning på plats: Gäller bara vid ej utsålt arrangemang och då till fullpris 495:-/st.

Rullstol.
Bokas via Ticnets callcenter på 077-170 70 70

Bordsbokning.
Mat serveras på Tyrols balkong från 18:00, för bordsbokning på Tyrol ring Nöjesbokningen på 010-708 70 00.

Paraplyinfo.
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Biljettinfo
Biljett/er återlöses inte. Ej heller om artist utgår eller byts ut eller av någon anledning utgår.

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Det finns 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans, shower, barnunderhållning och konserter.??

Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. I år planerar vi att skrämmas lite extra med vår nya attraktion, House Of Nightmares.

Datum / Tid

lördag, 25 april 2015 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Tyrol

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 1390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad