Vad händer i Stockholm till helgen?
Från 21 november till 23 november 2014

1 - Rise Against + Special Guests: Pennywise på Arenan, Fryshuset i Stockholm. Rock - Musik
november
23
kl: 19:30
Arenan, Fryshuset, Musik / Rock

Rise Against tar med Pennywise till Stockholm Energiska riff, starka tempoväxlingar, smittsamt melodiösa melodier och ett brinnande samhällsengagemang. Få band i världen är ens i närheten av att slå Chicagokvartetten Rise Against på fingrarna när det kommer till detta. Den 23 november kommer de till Arenan – Fryshuset i Stockholm och har med sig inga mindre än Pennywise som gäster.
Biljetter/Info

1 - Georgie Fame, Amanda Sedgwick, Claes Crona Trio på Fasching i Stockholm.  - Musik
november
23
kl: 20:00
Fasching, Musik /

Georgie Fame är en legend inom jazz och bluesvärlden. Han gjorde stor succé med sina megahits 'Yeh Yeh' och 'Bonnie and Clyde' på 1960-talet. 20 egna skivproduktioner och 14 hit-singlar har Georgie hittills hunnit med. Många av hans hits finns med på konserterna under denna långa turnéperiod som för Georgies del fortsätter direkt till anrika Ronnie Scotts i London.
Biljetter/Info

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här