Menu

Bygg ditt företags varumärke

Uppsala

Hotel Von Kraemer
torsdag, 15 januari 2015 kl:14:00

Välkommen på en inspirerande eftermiddag den 15 januari 2015!


Hur startar man upp ett helt nytt hotellvarumärke och gör det till framgång? På bara några månader har Hotel von Kraemer fått både publicitet och kännedom. Under vår föreläsning får du ta del av arbetetet med att bygga ett varumärke och hitta ett unikt framgångskoncept. Med affärsmodellen 5Vtill5P får du konkreta verktyg som hjälper dig nå dina mål.


Föreläsningen riktar sig till dig som vill satsa på ditt företag och få det att utvecklas, öka omsättningen och lönsamheten. Till din hjälp har du två erfarna varumärkes- och kommunikationsexperter med över fyrtio års samlad kunskap.


Anmäl dig senast den 7/1-15 genom att köpa en biljett!


1. Verktygen för att bygga ditt företags varumärke
Under inspirationsföreläsningen får du en introduktion till 5Vtill5P, affärsmodellen som bygger ditt företags varumärke 360. Föreläsare är grundaren Pia Anderson, varumärkesstrateg och författare till boken â??Bygg ditt varumärke självâ?.


2. The Hotel von Kraemer Story â?? Så gör du i praktiken
Kommunikationsstrategen Mia Ulin berättar sedan hur hon hjälpte nystartade Hotel von Kraemer med varumärkesplattform och strategier och ger konkreta tips för hur du själv kan göra i din egen verksamhet.

Datum / Tid

torsdag, 15 januari 2015 kl: 14:00

Plats

Uppsala, Hotel Von Kraemer

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

625kr - 980

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad