Menu

En Dag Med Sjöräddningen

Uppsala

Skarholmen, Uppsala
lördag, 12 september 2015 kl:11:00

Är du nyfiken på hur det är att vara sjöräddare? Vill du uppleva hur det är ombord på våra räddningsenheter eller kanske kika in i en räddningshelikopter? Välkommen till Skarholmen och en dag med Sjöräddningen i Uppsala

PROGRAM
11:00 Sjöräddningsuppvisning. Mayday, mayday, mayday. Brand ombord… I vattnet omedelbart väster om Skarholmen genomför enheter från Sjöräddningssällskapet i Uppsala och SAR-helikoptern i Norrtälje en uppvisning.

11:30 Namngivning av Rescue 6-52 som är det senaste tillskottet till räddningsstationen i Uppsala. Det är drygt 6 meter lång RIB-båt som kommer att operera i norra Mälaren, från Ekoln i norr till Stäket i söder. Nu får hon sitt namn.

12:00 - 16:00 Öppen båt. Vill du prova på hur det är att vara sjöräddare? Få en bild av hur det är ombord på våra räddningsbåtar? Eller kika in i en av Sjöfartsverkets räddningshelikopter? Nu har du chansen. Våra sjöräddare finns på plats och svarar på frågor om både våra räddningsenheter, sjösäkerhet och Sjöräddningssällskapet i allmänhet.

Datum / Tid

lördag, 12 september 2015 kl: 11:00

Plats

Uppsala, Skarholmen, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad