Menu

Politiskt autokorrekt – Messiah Hallberg & Martin Beyer-Olsen

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal C
lördag, 2 maj 2015 kl:20:30

Politiskt autokorrekt – Messiah Hallberg & Martin Beyer-Olsen

Efter de tragiska terrordåden i Paris och Köpenhamn rasar debatten om yttrandefrihet och humorns roll och satirens makt i samhället. På ena sidan regerar det politiskt korrekta, på den andra siden växer det politiskt inkorrekta. Sedan finns det några som har en helt egen syn på saken – Messiah Hallberg och Martin Beyer-Olsen. De är Politiskt autokorrekta.
Två av Skandinaviens bästa unga komiker åker ut på Sverigeturné för att göra upp med allt som är heligt och visa att humorn alltid är mäktigare än svärdet. ???
Messiah Hallberg har setts i otaliga tv-program som ”Roast på Berns”, ”RAW Comedy Club” och ”Messiah – frälsaren”. Han leder en av landets mest populära humorpodcasts ”Geniförklarat” och har tilldelats utmärkelsen ”Tändstickan” som någon som förnyat svensk stand-up. Han är en av våra hårdast arbetande komiker och det märks både i material och leverans.
Martin Beyer-Olsen är en av Norges hetaste komiker. Han är just nu aktuell med dubbla shower på NRK, dels sitt egna program ”Norske Fordommer” och som en del i ”Underholdningsavdelingen”, Norges svar på Partaj. Han har tidigare haft egna talk shows i både tv och radio. När han förra året var i Sverige med RAW Comedy Club fick han strålande recensioner i hela landet.

Pressröster:
”Messiah Hallberg är ett komiskt geni!”
Aftonbladet
Allting med Beyer-Olsen är fantastiskt roligt. Avsnittet om anti-allergi-restaurangen räcker nästan i sig för att höja betyget till en femma.
Corren



Konsertlängd: Ca 90 min plus paus.


www.ukk.se

Arrangör:

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

lördag, 2 maj 2015 kl: 20:30

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal C

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

120kr - 170kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad