Menu

Stora Tabberaset 2015

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal D
onsdag, 9 december 2015 kl:18:00

Stora Tabberaset – hög tid att tänka på julen!

På kort tid har Stora Tabberaset blivit en etablerad och älskad tradition. Årets upplaga – den femte i ordningen – arrangeras som tidigare av Uppsala Konsert & Kongress. Det är hög tid att tänka på julen!

För femte året i rad presenterar Uppsala Konsert & Kongress julshowen Stora Tabberaset.

Det blir som vanligt en kväll fylld av godsaker från såväl kök som scen. Här utlovas ett dignande julbord fyllt av stadens läckraste gravlax och revbenspjäll och en glittrande scenshow fylld av galna upptåg och överraskningar.

Jacke Sjödin är som vanligt tabberasgeneral och har med sig Meta Roos, Anna-Karin Ako Nytell Oldeberg, Per Wickström och Micke Skoglunds orkester. Gästartist i år är Ronny Eriksson, pessimistkonsulten från Piteå som aldrig lämnar någon oberörd.

Det blir en oförglömlig kväll med bordssånger, Tommy Körbergimitationer, Ronny Erikssons julångest och 37 jullåtar på mindre än fyra minuter.

Medverkande
Jacke Sjödin
Meta Roos
Anna-Karin Ako Nytell Oldeberg
Per Wikström
Ronny Eriksson

Startid 18.00

Sluttid ca. 22.00

Bokar du för ett företag eller en grupp över 10 personer kontakta biljettkassa 018-727 90 00.

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.se

Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

onsdag, 9 december 2015 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal D

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad