Menu

Irländskt! - Workshop med Lúnasa

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
fredag, 30 januari 2015 kl:18:00

Irländskt! Workshop med musiker från Lúnasa

I samband med ”Irländskt!” på Uppsala Konsert & Kongress erbjuder vi nu en workshop med musiker från den irländska gruppen Lúnasa. Kursen pågår fredag kväll 30 januari och lördag förmiddag 31 januari. På lördagen blir det sedan sessions i restaurangen plus konserter med Sharon Shannon och Alan Conner samt The Lynched och Lúnasa.Vi upprepar förra årets succe och har en irlandsfest som heter duga!

Kursen är öppen för alla instrument. Du bör vara väl förtrogen med ditt instrument och du bör ha spelat en del irländskt tidigare. Alla deltagare får undervisning av bägge lärare. Begränsat antal platser. Inget ansökningsförfarande.

Fredag 30 januari 18.00 -21.00
Lördag 31 januari 10.00-13.00

Längd: 2 x 3 timmar

www.ukk.se

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress


Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 30 januari 2015 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

520kr - 540

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad